Fun Science

Őrült, mókás, tudományos blog.

Friss kommentek

Linkblog

Hirdetés

Kotyvalék:D

2008.06.07. 13:23 :: ffixer

 


 

Régebben a szomszédokkal sokat hülyültük az időt azzal, hogy kotyvasztunk, ami néha elég furán sült el.Emlékszem hogy többb tucat plusz tablettát ott hagystunk egy-egy ilyen undormányban, és például a vízalapú italomból valami sötétzöld pia jött ki, akivel meg kotyvasztottam, annak ha jól emlékszem lila. És annyi mindent raktunk bele: A haverom nagyijának tablettáját, PLUSZ-t, kecsapot és mustárt +o(, samponokat, mosószereket, és egy csomó mindent. Természtesen ezt a bejegyzést frissíteni fogom majd, hogy recepteket adjak hogy kotyvasszatok elég fura színű piákat....

Ja, és nem hinném, hogy bárkinek is lenne mersze, de ezeket sose igyátok meg, mert pl az a vegyszer, ami a mosószerben, és samponokban található, akár halálos is lehet, (és ráadásul még nem is finom) úgyhogy semmiképp ne igyátok meg, legalább is ha megisszátok, akkor utolsó öklendezések közepette ne mondjátok, hogy az én hibám, mert én szóltam.

                                             Receptek hamarosan!

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány őrült kotyvalék

A bejegyzés trackback címe:

https://funscience.blog.hu/api/trackback/id/tr36508167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása